ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві вчинили замах на Мультика

Чоловік з вогнепальним пораненням у голову госпіталізований.

Фото: mk.npu.gov.ua

У понеділок, 6 квітня, у Миколаєві в бізнес-центрі "Техноконтракт", розташованому на проспекті Центральному, сталася стрілянина. Був поранений бізнесмен.

Як повідомляє місцева поліція, інформація про подію надійшло орієнтовно о 14:00.

Як розповіли виданню "Новости N" працівники поруч розташованої автомийки, вони почули кілька пострілів. Після цього, вискочивши на вулицю, вони побачили особу, яка лежала в калюжі крові на асфальті. Постраждалого з місця події на приватному автомобілі відвезли в ЛШМД. Той, хто стріляв із місця пригоди зник.

Цією людиною нібито є відомий у регіоні бізнесмен Михайло Титов (Мультик).

Фото: novosti-n.org/

Фото: novosti-n.org

Фото: novosti-n.org/

Фото: novosti-n.org

"На місці події на чолі з начальником ГУНП Олександром Анохіним, керівництвом поліції області, працює слідчо-оперативна група, криміналісти, оперативники управління карного розшуку та управління стратегічних розслідувань. Правоохоронці встановлюють обставини події і вживають заходи щодо розшуку причетних до скоєння злочину осіб", – йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом поліцейські почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 («Замах на умисне вбивство») Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Тривають першочергові слідчі дії.

За інформацією місцевого видання "Преступности.НЕТ", поранений у важкому стані перебуває в реанімації ЛШМД. За попередньою інформацією, у нього стріляли з пістолета.

Злочинець зник на автомобілі з єврономерами. У місті оголошено план-перехоплення.

Нагадаємо, що Михайло "Мультик" Титов став відомий в 2017 році після того, як його затримала Служба безпеки України.

Тодішній генеральний прокурор Юрій Луценко назвав Мультика лідером злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 рр. займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, викраденнями, присвоєнням майна і державних коштів. При цьому члени ОЗГ нібито встановили контроль за діяльністю політичних партій і мали вплив на прийняття рішень посадовими особами органів державної влади та місцевого самоврядування, підтримували стійке ієрархічне об'єднання в місцях позбавлення волі Миколаївській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram