ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області двоє поліцейських розбилися насмерть на мотоциклі

Загиблим було по 19 років.

Увечері 5 квітня в Жовківському районі Львівської області в результаті ДТП загинули двоє співробітників поліції.

На сайті Державного бюро розслідувань ідеться, що близько 22:00 мотоцикл Suzuki, на якому вони пересувалися, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

Загиблим було по 19 років.

Фото: dbr.gov.ua
Фото: dbr.gov.ua

На сайті поліції Львівської області вказано їхні імена - капрал поліції, молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру Ігор Цюпка і рядовий батальйону поліції особливого призначення Юрій Савка.

Юрій Савка
Юрій Савка
Ігор Цюпка
Ігор Цюпка

"Висловлюю глибоку скорботу з приводу трагічної загибелі двох наших товаришів по службі - 19-річного Ігоря Цюпки і Юрія Савки, якому через кілька тижнів мало виповнитися двадцять років. Хлопці були друзями з дитинства, разом вчилися, зовсім недавно разом прийшли на службу в поліцію і разом загинули. Це трагедія, коли вмирають такі молоді люди - трагедія для батьків, рідних і для нас, поліцейських", - заявив з цього приводу начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Обставини ДТП розслідуватимуть за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, 5 квітня в селищі Марківка Луганської області ДТП зі смертельним наслідком скоїв прикордонник, а в Херсоні поліцейський автомобіль зіткнувся з легковиком, у результаті чого в лікарню потрапили п'ятеро осіб, у тому числі двоє патрульних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram