ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві через загрозу коронавірусу закрили всі інтернати

У них перебувають понад 2300 осіб.

У Києві через загрозу коронавірусу закрили всі інтернати
Фото: Накипело

У Києві всі 8 інтернатних установ закрили на вхід і вихід через загрозу поширення коронавірусу. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

"Через загрозу поширення епідемії, ми прийняли рішення максимально обмежити контакти вразливих верств населення. Для цього всі інтернатні установи міста закриті на вхід і вихід. Також на територію інтернатів не допускаються відвідувачі. Працівники, які живуть за межами Києва, тимчасово проживають на території інтернатів, тому що працюють вахтовим методом", - повідомила вона.

Хонда додала, що наразі в столичних інтернатах немає підозр на коронавірус, проте 11 осіб захворіли на ГРВІ в Київському психоневрологічному інтернаті та 2 - в Дарницькому дитячому будинку.

Відзначається, що всього в Києві є 8 інтернатних установ: 2 дитячі, 2 пансіонати для літніх і 4 психоневрологічних інтернати. У них проживає понад 2300 осіб.

Нагадаємо, в Києві у 24 осіб підтверджено коронавірусна хвороба COVID-19. За 22 березня виявили 14 нових випадків - у 8 жінок у віці від 25 до 49 років і 6 чоловіків у віці від 23 до 56 років. 22 з 24 випадків були виявлені у людей, які недавно повернулися з інших країн.

Госпіталізовано лише 13 чоловік, інші перебувають на самоізоляції і лікуються вдома під контролем лікарів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram