ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області знайшли два схрони зі снарядами

Одна схованка була в приватному гаражі колишнього учасника "ЛНР".

СБУ виявила два сховки зі снарядами, один був біля лінії розмежування в Луганській області. Про це повідомила пресслужба відомства.

Фото: СБУ
Фото: СБУ

Зі схованки поблизу лінії розмежування на околиці селища Трьохізбенка правоохоронці вилучили 11 протитанкових мін ТМ-62 загальною вагою 83 кг тротилу, понад 30 снарядів АС-30 і гранатомет ПГ-7.

Крім того, спецслужба також виявила незаконний арсенал у Лисичанську.

Засоби ураження зберігали в приватному гаражі, який, за оперативною інформацією, належить колишньому учасникові "ЛНР". Зі схованки правоохоронці вилучили чотири мінометні міни, дві тротилові шашки загальною вагою 400 грамів, 6 гранат Ф-1 і патрони калібру 7,62 мм.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності причетних осіб.

Нагадаємо, наприкінці лютого неподалік селища Трьохізбенка в Луганській області СБУ виявила схрон з арсеналом зброї і боєприпасів, обкладений протитанковими мінами. У результаті правоохоронці вилучили 94 артилерійські снаряди, ручну реактивну протитанкову гранату РПГ-18, п'ять гранат РГД-5 і майже 2500 набоїв різного калібру. Також по периметру схрону виявлено шість протитанкових мін ТМ-62 загальною вагою 42 кг тротилу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram