ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли житлові будинки в Красногорівці Донецької області

Постраждав один мирний житель.

Окупанти обстріляли житлові будинки в Красногорівці Донецької області
Фото: politeka.net

Збройні формування Російської Федерації 2 березня обстріляли населений пункт Красногорівка Донецької області. Вони вели вогонь на ураження по домівках мирних жителів, застосовуючи при цьому міномети калібру 120 мм, заборонені Мінськими домовленостями. Про це повідомили на сторінці штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Унаслідок розриву міни поряд з будинком вибуховою хвилею вибито віконне скло, осколками поранило одного жителя", - додали в штабі.

Відзначають, що такі дії російських окупантів підтверджують їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України.

"Підрозділи ООС для придушення вогню супротивника і припинення збройних провокацій використовували вогневі методи і дали російським окупантам адекватну відповідь, завдаючи ефективного вогневого ураження. Втрати супротивника уточнюють", - відзначили в штабі Об'єднаних сил.

Нагадаємо, в зоні бойових дій на Донбасі 1 березня супротивник 11 разів відкривав вогонь. Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув, п'ятеро отримали поранення і ще двоє - бойове ураження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram