ГоловнаСуспільствоПодії

Під Херсоном у ДТП з маршруткою і легковиком загинули три людини

Водій і пасажири маршрутки не постраждали.

Під Херсоном у ДТП з маршруткою і легковиком загинули три людини
Фото: hr.npu.gov.ua

У Херсонській області на автодорозі Херсон-Снігурівка зіткнулися автомобіль і маршрутка, в результаті чого загинули три людини, ще одна особа постраждала.

Про це повідомляють на сайті поліції області

Аварія сталася сьогодні близько 8:35 ранку. На місці ДТП поліцейські з'ясували, що в результаті зіткнення легкового автомобіля Daewoo Sens із пасажирським автобусом "ГАЗ" загинули три людини (водій легковика та двоє його пасажирів (жінка і чоловік). Ще одна пасажирка легковика потрапила в обласну лікарню.

Водій і пасажири маршрутки не постраждали.

"Попередньо встановлено, що 43-річний водій автомобіля Daewoo Sens на заокругленні дороги не обрав безпечну швидкість, у результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення з маршрутним таксі. У цей час водій пасажирського транспортного засобу перевозив вісьмох людей", - розповів начальник відділу розслідувань ДТП Дмитро Думанський.

Фото: hr.npu.gov.ua

Фото: hr.npu.gov.ua

Попередня правова кваліфікація події - ч.3 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). На місці ДТП продовжують працювати слідчі і фахівці Херсонського експертно-криміналістичного центру, які встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, раніше в Запорізькій області в ДТП з маршрутним автобусом постраждали шестеро пасажирів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram