ГоловнаСуспільствоОсвіта

Нардеп Гончаренко запускає програму вивчення англійської мови на Донбасі

Проєкт допомагає школам залучати до викладання англійської носіїв мови

Нардеп Гончаренко запускає програму вивчення англійської мови на Донбасі
Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

У лютому в Костянтинівці відбудеться тренінг для вчителів англійської мови з Донбасу. Це навчання пройде в рамках проєкту «Ви.Мова», який ініціював і розвиває народний депутат Олексій Гончаренко.

«Важливість знання англійської мови в наш час важко переоцінити для подальшого життя і кар'єри, і діти з будь-якого куточка України повинні мати шанс отримати кращу освіту в цьому питанні. Саме тому ми заснували проєкт «Ви.Мова», який покликаний навчати учнів у селах і маленьких населених пунктах, а також мотивувати їх розвиватися і вчитися далі. З нами працює вже понад 50 вчителів із 7 областей України. Зараз ми хочемо залучити вчителів з Донбасу, щоб у жителів цього регіону була можливість інноваційно і ефективно вивчати англійську», - розповів Олексій Гончаренко.

«Ви.Мова» - проєкт, який заснував народний депутат України Олексій Гончаренко. Головна ідея проєкту в тому, щоб допомагати вчителям у загальноосвітніх школах впроваджувати нові методи освіти на уроках і позакласних заняттях. Крім того, проєкт допомагає школам залучати до викладання англійської носіїв мови.Більше інформації про тренінг для вчителів, який відбудеться 22 лютого в Костянтинівці, дивіться на сторінці "Тренінг для вчителів англійської. Костянтинівка" у Facebook.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram