ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області в результаті вибуху в сільському клубі постраждали 8 дітей

Їх госпіталізували з опіками.

У Тернопільській області в результаті вибуху в сільському клубі постраждали 8 дітей
Фото: dsns.gov.ua

У результаті вибуху невідомого походження з подальшим горінням в клубі с. Угринів Підгаєцького району Тернопільської області 8 дітей отримали опіки і були госпіталізовані.

Пресцентр ДержНС повідомляє, що інформація про подію в клубі надійшла рятувальникам о 17:40. О 17:58 підрозділи ДержНС пожежу локалізували, о 18:10 повністю ліквідували на площі 30 кв.м.

"Унаслідок цієї події 8 дітей госпіталізовані в лікарню з опіками", - йдеться в повідомленні.

Фото: dsns.gov.ua

На місці події працюють оперативна група управління ДержНС у Тернопільській області, слідча оперативна група Національної поліції і газова служба. Обставини події встановлюють.

У пресслужбі ГУНП в області уточнили, що в результаті вибуху постраждали вісім неповнолітніх віком від 12 до 17 років, які в клубі проводили репетицію різдвяного вертепу. Їх з опіками 1-2 ступенів доставили в реанімаційне відділення районної лікарні. Для надання подальшої кваліфікованої медичної допомоги всіх дітей транспортують в обласну дитячу клінічну лікарню.

Фото: ГУНП у Тернопільській області

Фото: ГУНП у Тернопільській області

За попередньою версією рятувальників, вибух міг статися через витік газу. Напередодні надзвичайної події газовики проводили газ до сільради, що розташована поруч із клубом.

Напередодні повідомляли, що мати і двоє малолітніх дітей загинули під час пожежі в Токмаку Запорізької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram