ГоловнаСуспільствоПодії

Ідентифіковано тіла всіх 16 загиблих під час пожежі в одеському коледжі

Останнім упізнали директора Інституту морської біології НАН України Бориса Александрова.

Ідентифіковано тіла всіх 16 загиблих під час пожежі в одеському коледжі
Фото: Думская

Експерти ідентифікували тіла всіх 16 загиблих у результаті пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомляє "Думская".

Відзначають, що останнім упізнали директора Інституту морської біології НАН України, доктора біологічних наук Бориса Александрова.

Прощання з ним відбудеться 27 грудня на біологічному факультеті ОНУ імені Мечникова.

Також повідомляють, що 26 грудня у Валіховському провулку попрощаються з двома іншими жертвами пожежі - 16-річними студентками економічного коледжу Катериною Пьяночкіною і Юлією Маркіною.

Нагадаємо, 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу в Одесі сталася пожежа, в результаті якої загинули 16 осіб.

9 грудня директорці коледжу Любові Кочерзі висунули підозру у службовій недбалості. У коледжі було порушено правила  пожежної безпеки. Студенти установи також розповідали, що під час пожежі ніяких попереджувальних сигналів не було, всі евакуювалися самостійно. Цю інформацію також підтвердив голова ДСНС Микола Чечоткін.

13 грудня відкрили ще одне кримінальне провадження - за фактом недбалості, яку проявили співробітники ДСНС, які повинні були перевіряти дотримання правил пожежної безпеки в будівлі коледжу. Крім того, в будівлі одеської ДСНС ДБР провело обшуки. Слідчі вилучили матеріали перевірок з 2014 року. Після цього керівництво одеського управління ДСНС звільнили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram