ГоловнаСуспільствоПодії

Кількість загиблих під час пожежі в одеському коледжі зросла до 16

Знайдено тіла трьох людей, які вважалися зниклими.

Кількість загиблих під час пожежі в одеському коледжі зросла до 16
Фото: dsns.gov.ua

Кількість загиблих під час пожежі в одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зросла до 16. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС. Знайдено тіла всіх, хто вважався зниклим безвісти.

На 7-му годину ранку 12 грудня рятувальники продовжували ліквідацію наслідків пожежі. За 11 грудня були знайдені тіла чотирьох загиблих, трьох із них ще не ідентифікували.

"Постраждало 30 осіб, у лікарнях залишаються восьмеро. На місці НП розібрали конструкції верхньої частини будівлі, експертна група провела заміри рівнів коливання будівлі та її стійкості, прибрали конструкції з аркового проходу і забезпечили прохід до внутрішнього двору, встановили автокран, розчистили криницю з шостого по перший поверх сектора А біля арки", - додали рятувальники.

Нагадаємо, 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу в Одесі виникла пожежа, площа якої сягала 4 тис. кв. м. Повідомляли, що вона могла виникнути через проблеми з проводкою, яку не змінювали з 1966 року.

9 грудня директорці згорілого коледжу Любові Кочерзі висунули підозру в службовій недбалості. У коледжі було порушено правила пожежної безпеки. Студенти установи також розповідали, що під час пожежі ніяких попереджувальних сигналів не було, всі евакуювалися самостійно. Цю інформацію також підтвердив голова ДСНС Микола Чечоткін.

Під час ліквідації наслідків пожежі на одній з ділянок роботи довелося призупинити через загрозу обвалення перекриття. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram