ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вночі пів години прицільно обстрілювали Тарамчук

Про втрати серед українських військових не повідомляється.

Бойовики вночі пів години прицільно обстрілювали Тарамчук
Фото: Макс Левин

У суботу, 23 листопада, озброєні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Біля населеного пункту Південного ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Бойовики також відкривали вогонь: двічі біля Пісків - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі поблизу Водяного - з автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та РПГ, біля Верхньоторецького - з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

Вчора, 23 листопада, втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок обстрілів не було.

З початку неділі, 24 листопада, бойовики з великокаліберних кулеметів вели прицільний вогонь в районі Тарамчука. Обстріл тривав більше пів години. Втрат з нашого боку не зафіксовано.

Нагадаємо, в п'ятницю на Донбасі загинув один військовий, ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram