ГоловнаСуспільствоПодії

Дитячий омбудсмен Кулеба потрапив у серйозну ДТП, його госпіталізували (оновлено)

Внаслідок аварії в Чабанах постраждали четверо людей. 

Микола Кулеба
Фото: www.segodnya.ua
Микола Кулеба

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба разом з двома синами потрапив в аварію і зараз перебуває в реанімації у важкому стані.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"24 листопада о 13:30 у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне... керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги допустив зіткнення з автомобілем Toyota під керуванням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого Президента України з прав дитини. У результаті аварії обидва водії та двоє пасажирів (з них одна дитина) другого транспортного засобу дістали тілесні ушкодження (госпіталізовано), - говориться у фейсбуці Геращенка.

Про ДТП в Чабанах також повідомляють пабліки "Київ Оперативний" і dtp.kiev.ua

У Кулеби в сусідньому селі Хотів є будинок.

На оприлюдненому відео видно, що водій спробував перетнути переповнену трасу на червоне світло і підставив автомобіль під удар справа.

 

Оновлення. Поліція Київської області розслідує обставини ДТП за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У пресслужбі поліції уточнили, що травми різного ступеня тяжкості дістали обидва водії, а також 19-річний та 10-річний пасажири легковика. Їх доправили до медзакладу. Дитина перебуває в реанімаційному відділенні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram