ГоловнаСуспільствоЖиття

У Житомирській області пройшли навчання в умовах, наближених до бойових

Навчання тривали три доби.

У Житомирській області військові 12-го окремого полку оперативного забезпечення Оперативного командування "Північ" провели тактико-спеціальні навчання в умовах, наближених до бойових.

Про це повідомляє пресцентр Оперативного командування "Північ".

Фото: mil.gov.ua
Фото: mil.gov.ua

"Протягом трьох діб військові 12-го окремого полку оперативного забезпечення оперативного командування "Північ" відпрацьовували тактико-спеціальні навчання в умовах, наближених до бойових", - йдеться в повідомленні.

Військові проходили навчання в три етапи, під час яких було здійснено планування бойового застосування підрозділів, марш у зазначений район, протягом якого військовослужбовці виконали інженерну та радіаційно-хімічно-бактеріологічну розвідку шляхів висування. Також бійці виконали фортифікаційне облаштування рубежу оборони.

Фото: mil.gov.ua
Фото: mil.gov.ua
Фото: mil.gov.ua

На третьому етапі підрозділи полку відпрацювали наведення понтонної мостової переправи, здійснюючи аерозольне маскування і постійно виконуючи спостереження. Також армійці практикувалися у здійсненні проходів у загородженнях і в мінуванні, а підрозділ РХБ-захисту розгорнув пункт спеціальної обробки з подальшими відповідними діями.

Раніше повідомляли, що морська авіація Збройних сил України завершила тижневі льотно-тактичні навчання над Чорним морем у Миколаївській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram