ГоловнаСуспільствоПодії

Двох пасажирів поїзда "Харків-Херсон" госпіталізували з ножовими пораненнями

Один з постраждалих у бійці отримав поранення в шию, інший - два в живіт.

Двох пасажирів поїзда "Харків-Херсон" госпіталізували з ножовими пораненнями
Фото: Александр Рудоманов

У пасажирському поїзді "Харків-Херсон" побилися двоє пасажирів, обох госпіталізовано з ножовими пораненнями. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Один з пасажирів отримав ножове поранення в шию, інший - в ділянку живота. Начальник поїзда викликав поліцію і медиків, постраждалих зняли з поїзда на станції Березенговата. Правоохоронці повідомили, що правову кваліфікацію ще не визначили.

Інших постраждалих у бійці немає. Про тяжкість травм на цей момент не повідомляється.

місцеве видання "Харьков Тудей" повідомляє, що бійка почалася через те, що один з пасажирів нібито намагався вкрасти телефон в іншого, який саме спав. Інцидент стався близько 18:30.

"Начальник поїзда Анатолій Жегет негайно пустив клич по вагонах про пошук медиків серед пасажирів, і на допомогу відгукнулися два фахівці, які надали першу допомогу учасникам конфлікту. У пасажира з пробитою шиєю відкрилася сильна кровотеча. Медики зупинили її до прибуття швидкої допомоги. І це тільки завдяки тому, що поїзна бригада зреагувала швидко. Медик, яка надавала допомогу, сказала, що якби вчасно не зупинили, міг до Березенговатої просто стекти кров'ю", - пише видання.

Нагадаємо, раніше цього тижня в Києві сталася велика бійка біля розважального центру "Стерео плаза". У поліцію доставили 11 учасників бійки, на трьох склали адмінпротоколи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram