ГоловнаСуспільствоЖиття

З завтрашнього дня в Києві частково перекриють проспект Перемоги

Рух в напрямку центру ще більше обмежать через знесення Шулявського мосту.

З завтрашнього дня в Києві частково перекриють проспект Перемоги
Фото: facebook/Кличко - мер

З 13 і по 20 квітня в Києві буде частково обмежено рух транспорту проспектом Перемоги через демонтаж Шулявського шляхопроводу. Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

13-15 квітня рух буде частково обмежено в напрямку центру, а 16-19 квітня проїзд обмежать в напрямку області.

Також з 16 по 20 квітня буде обмежено рух з 23:00 до 06 ранку наступного дня. У зв'язку з цим столичних водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, в 2017 році після руйнування частини Шулявського шляхопроводу КМДА оголосила про намір закрити його на реконструкцію. Роботи повинні були початися ще 1 травня 2018 року, потім початок реконструкції кілька разів переносився.

У червні 2018 року стало відомо, що переможцем тендеру на проведення реконструкції столичного Шулявського шляхопроводу стала фірма ТОВ "Північноукраїнський будівельний альянс", яка належить помічнику народного депутата Максима Микитася.

Підрядник повинен побудувати міст з новим поворотом з вул. Довженка на проспект Перемоги і двома з'їздами з шляхопроводу на проспект Перемоги. В рамках реконструкції буде знесено один з цехів заводу "Більшовик".

Орієнтовна тривалість будівництва - 17 місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram