ГоловнаСуспільствоЖиття

Правоохоронці провели оперативні рейди в Маріуполі, Сартані і Гнутовому

Шукали зброю, боєприпаси та наркотики.

Правоохоронці провели оперативні рейди в Маріуполі, Сартані і Гнутовому
Фото: Макс Левин

Шестеро людей, причетних до незаконних збройних формувань, затримали під час оперативно-профілактичних заходів у Маріуполі, Сартані і Гнутовому Донецької області. Про це повідомили в штабі ООС.

Відзначається, що рейди проводилися за наказом командувача Об'єднаних сил Сергія Наєв з метою виявлення зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб, причетних до незаконного збройного формування, і стабілізації криміногенної ситуації.

"По гарячих слідах розкрито два пограбування, грабіжники затримані і доставлені у відділ поліції Маріуполя. Розкрито 22 крадіжки, а речові докази (ювелірні вироби, гроші, побутова техніка, комп'ютерна техніка, мобільні телефони і т.д.) у зловмисників вилучено", - йдеться в повідомленні.

Також задокументовано факт незаконного поводження зі зброєю та задокументовано три кримінальні правопорушення за фактами вилучення наркотичних речовин.

Всього задокументовано 192 адміністративних правопорушення, за вчинення яких складено відповідні протоколи.

Нагадаємо, вчора біля Пісків при розмінуванні схрону з боєприпасами загинув сапер. Троє співробітників поліції отримали осколкові поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram