ГоловнаПраво

Фігуранта справи Гандзюк Ігоря Павловського залишили під вартою

Павловського підозрюють у створенні злочинної організації і незаконному зберіганні зброї.

Фігуранта справи Гандзюк Ігоря Павловського залишили під вартою
Фото: facebook.com/tsvibak

Печерський суд Києва залишив під вартою фігуранта справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського, який підозрюється в створенні злочинної організації в Херсонській області і незаконному зберіганні зброї.

Суд залишив Павловського під вартою до 16 квітня, повідомляє hromadske.

Адвокат юридичної допомоги Максим Костін через відсутність адвокатів за договором просив відкласти засідання. За його словами, захисники за договором зараз в Одесі на іншому засіданні і попередили про це заздалегідь. Однак суд продовжив засідання.

Крім того, адвокат наголошував на поганому самопочутті Павловського. А також просив обрати підозрюваному домашній арешт. Сам Ігор Павловський нічого не говорив, оскільки зазначив, що погано себе почуває.

Раніше сьогодні Ігоря Павловського госпіталізували з приміщення Печерського райсуду Києва. Під час перебування в конвойній кімнаті він нібито впав. Лікарі швидкої допомоги заявили, що у нього утворилася гематома і вони не можуть визначити, чи безпечно Павловському брати участь в судовому засіданні. Суд оголосив технічну перерву до 18:00.

Нагадаємо, Павловському, який у справі про вбивство Гандзюк звинувачується в приховуванні злочину, в кінці лютого оголосили нову підозру.

Прокуратура спільно з СБУ повідомила про підозру чотирьом особам, в тому числі Павловському, за насильницькі дії стосовно активістів в Херсонській області і підпали їх майна.

Крім того, апеляційний суд залишив Павловського під вартою. Його заарештували в січні після серії обшуків і спецоперації в Херсоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram