ГоловнаПолітика

Фракція "Слуга народу" обговорила призначення Стефанішиної віцепрем'єр-міністром замість Пристайка (оновлено)

Пристайко може стати послом у Великобританії.

Фракція "Слуга народу" обговорила призначення Стефанішиної віцепрем'єр-міністром замість Пристайка (оновлено)
Вадим Пристайко
Фото: Макс Левин

Колишній глава МЗС України, віцепрем'єр-міністр з питань євроінтеграції Вадим Пристайко може стати послом у Великобританії.

Фракція "Слуга народу" обговорила призначення Стефанішиної віцепрем'єр-міністром замість Пристайка. Про це LB.ua повідомила глава пресофісу партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Оновлення. Пізніше на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Кравчук повідомила, що це призначення ініційовано трансформаціями, які відбуваються в Європейському Союзі, а також необхідністю "потужного" посла у Великобританії для налагодження ефективної комунікації з урядом для забезпечення підтримки в Україні в проведенні реформ і захисту суверенітету.

Ольга Стефанішина з березня по грудень 2017 року працювала директором Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції секретаріату Кабміну. З грудня 2017 була гендиректором Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції секретаріату.

 

Ольга Стефанішина
Фото: my.ua
Ольга Стефанішина

Має 5-й ранг держслужбовця. Нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, що після відставки уряду Олексія Гончарука президент Володимир Зеленський вніс до парламенту кандидатуру Дмитра Кулеби для призначення міністром закордонних справ. Після призначення глава МЗС Пристайко став віцепрем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram