ГоловнаПолітика

Кабмін призначив заступників міністра розвитку громад і територій

Першим заступником став Василь Лозинський.

Кабмін призначив заступників міністра розвитку громад і територій
Фото: wikiwand

Кабінет Міністрів призначив заступників міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова.

Першим заступником міністра став Василь Лозинський, повідомили в пресслужбі Міністерства. Профільними заступниками стали В'ячеслав Негода, Наталія Хоцянівська та Ганна Коваленко.

Лозинський займатиметься політикою у сфері будівництва, містобудування, просторового планування територій та архітектури, технічного регулювання та енергоефективності. Раніше він працював у Міністерстві фінансів та Львівській ОДА.

В'ячеслав Негода займатиметься формуванням та реалізацією політики у сферах територіальної організації влади, адміністративно-територіального устрою, розвитку місцевого самоврядування. Має досвід роботи в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади, був міським головою Тернополя.

Наталія Хоцянівська, відповідатиме, зокрема, за забезпечення формування та реалізацію державної політики у сфері ЖКГ, благоустрою, поводження з побутовими відходами. До цього п'ять років очолювала Департамент економіки систем життєзабезпечення Міністерства розвитку громад і територій.

Ганна Коваленко зосередиться на сферах регіонального розвитку, відновленні систем життєзабезпечення громад на підконтрольній території Донецької та Луганської областей.

Детальніше про те, чому регіональна політика має стати частиною стратегії нацбезпеки, читайте в інтерв'ю LB.ua з Анною Коваленко. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram