ГоловнаПолітика

Зеленський почав робочий візит до Італії

Він зустрінеться з президентом Італії Серджіо Маттареллою.

Зеленський почав робочий візит до Італії
Фото: facebook/офіс президента

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочий візит до Італії, де він зустрінеться з вищим керівництвом республіки. Про це повідомили на сторінці Офісу президента України у Facebook.

"Голова держави проведе зустріч із президентом Італії Серджіо Маттареллою і прем'єр-міністром Джузеппе Конте", – йдеться в повідомленні.

Також Зеленський 8 лютого прибуде до Ватикану, де зустрінеться з Папою Римським Франциском.

"Програмою візиту передбачена аудієнція голови держави у Папи Римського Франциска. Відбудеться також зустріч президента України з державним секретарем Святого престолу П'єтро Пароліном за участю секретаря з міждержавних відносин Святого престолу Пола Річарда Галлахера", - повідомляли раніше в ОПУ.

Нагадаємо, Володимир Зеленський у січні перебував з робочим дводенним візитом у Польщі. Він брав участь у пам'ятних заходах у м. Освенцим, приурочених до 75-ї річниці визволення концтабору Аушвіц-Біркенау. Також він зустрічався з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

До цього він також відвідував Ізраїль, де брав участь у п'ятому Всесвітньому форумі пам'яті Голокосту, присвяченому 75-й річниці визволення концтабору Аушвіц.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram