ГоловнаПолітика

Зеленський перервав візит в Оман через катастрофу літака МАУ в Ірані

Він повертається до Києва.

Зеленський перервав візит в Оман через катастрофу літака МАУ в Ірані
Фото: EPA/UPG

Президент України Володимир Зеленський перервав візит в Оман через аварію літака МАУ рейсу Тегеран-Київ. Про це повідомили в Telegram Офісу президента України.

"Президент України Володимир Зеленський через катастрофу літака МАУ в Тегерані терміново перервав поїздку в Оман і повертається до Києва", - йдеться в повідомленні.

Також на сторінці президента у Facebook опублікували співчуття близьким загиблих у катастрофі.

"Наше посольство уточнює інформацію щодо обставин трагедії та списків загиблих. Мої щирі співчуття рідним і близьким усіх пасажирів і членів екіпажу", - написав Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський полетів на Різдво в Оман під приводом робочої поїздки. Після того, як у неділю в ЗМІ з'явилася інформація, що Зеленський разом з сім'єю без розголосу поїхав відпочивати на узбережжі Оманської затоки, Офіс президента написав, що голова держави відбув до Оману з робочою поїздкою.

Літак "Боїнг-737", що належить МАУ, впав 8 січня через три хвилини після зльоту в Тегерані (Іран) з аеропорту Імама Хомейні. На борту, за даними Reuters, разом з екіпажем було більш ніж 170 осіб. Рейс PS752 мав прибути до Києва близько 8-ї ранку.

За попередніми даними, на борту було 9 членів екіпажу і 167 пасажирів. Усі загинули. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram