ГоловнаПолітика

Тимошенко обговорила з членами комітету Палати представників США з питань збройних сил військову допомогу Україні

Тимошенко перебуває з візитом в США з 4 до 7 грудня.

Тимошенко обговорила з членами комітету Палати представників США з питань збройних сил військову допомогу Україні
Юлия Тимошенко и Рик Ларсен
Фото: пресс-служба

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в рамках робочого візиту в США провела зустріч з конгресменами Ріком Ларсеном, Джимом Купером й іншими членами комітету Палати представників США з питань збройних сил. Сторони обговорили поточне загострення ситуації у війні Росії проти України після інциденту в Керченській протоці 25 листопада 2018 і захоплення російськими силами українських моряків і суден.

Юлія Тимошенко звернулася до членів комітету зі збройних сил з проханням консолідувати зусилля з міжнародної підтримки нашої держави для припинення російської агресії в Україні та досягнення миру.

Також голова «Батьківщини» подякувала конгресменам за одностайну позицію США щодо подій в Україні та надану Сполученими Штатами допомогу Збройним Силам України. Вона також висловила надію, що допомога триватиме.

У зустрічі також брали участь заступник голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря і голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Нагадаємо, що з 4 по 7 грудня Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки.

У рамках візиту голова партії «Батьківщина» вже провела зустрічі зі спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером, президентом Національного демократичного інституту (NDI) Дереком Мітчелом, президентом Міжнародного республіканського інституту (IRI) Деном Твайнінгом і регіональним директором інституту з питань Євразії Стівеном Ніксом, президентом Фонду захисту демократій Кліффом Меєм, сенатором від штату Арканзас, членом сенатських комітетів з питань збройних сил і розвідки Томом Коттоном, членом комітету Сенату США з розвідки сенатором Джо Манчині, сенатором від штату Іллінойс, можновладним членом Демократичної партії США і членом сенатського комітету з оборони Річардом Дурбіном, а також узяла участь у круглому столі Атлантичної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram