ГоловнаПолітика

Тимошенко зустрілася з Волкером у США

Волкер наголосив на необхідності повернути Україні захоплених моряків і військові кораблі.

Тимошенко зустрілася з Волкером у США
Юлия Тимошенко и Курт Волкер
Фото: Twitter Kurt Volker ‏

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в рамках візиту у США провела зустріч зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Сторони обговорили ситуацію в Україні, передусім ескалацію війни Росії проти України і останні події в районі Керченської протоки. Повідомляє прес-служба партії.

При цьому підкреслюється, що Волкер наголосив на необхідності повернути Україні захоплених моряків і військові кораблі. А також підкреслив, що США і надалі підтримуватимуть політику відчинених дверей НАТО для нашої держави.

Окрім того, сторони предметно обговорили бачення Юлії Тимошенко та «Батьківщини» щодо Нової Конституції, Нового економічного курсу та пропозицій щодо нових кроків задля закінчення війни та встановлення миру. Тимошенко при цьому закликала до посилення санкцій проти країни-агресора, а також наголосила на необхідності надання допомоги Військово-Морським Силам України.

У зустрічі також брали участь заступник голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря і голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram