ГоловнаПолітика

Тимошенко зустрілася в США з президентом NDI

Йшлося також про підготовку до президентських виборів наступного року в Україні.

Тимошенко зустрілася в США з президентом NDI
Юлия Тимошенко и Дерек Митчел
Фото: пресс-служба

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в рамках робочого візиту в США провела зустріч з президентом Національного демократичного інституту (NDI) Дереком Мітчелом і проінформувала його про ситуацію з безпекою, перш за все, про ескалацію війни Росії проти України, а також політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні.

Йшлося також про підготовку до президентських виборів наступного року в Україні.  Президент NDI заявив про неприпустимість втручання та впливу на вибори. Він наголосив, що вибори мають відбутися відповідно до світових демократичних стандартів.

Юлія Тимошенко подякувала Національному  демократичному  інституту за багаторічну підтримку України на шляху до демократичних реформ та прагнення нашої країни побудувати ближчі відносини із Заходом. Йдеться про проведення навчань для членів політичних партій та молодіжних активістів, залучення жінок до участі у політичній діяльності та допомогу громадянському суспільству.

У зустрічі також брали участь заступник голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря і голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram