ГоловнаПолітика

Тимошенко зустрілася з президентом Міжнародного республіканського інституту

Йшлося про ескалацію війни Росії проти України, а зокрема останні події в районі Керченської протоки.

Тимошенко зустрілася з президентом Міжнародного республіканського інституту
Стивен Никс, Юлия Тимошенко, Дэн Твайнинг
Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в рамках робочого візиту в США провела зустріч з президентом Міжнародного республіканського інституту (IRI) Деном Твайнінгом і регіональним директором інституту з питань Євразії Стівеном Ніксом.

Голова партії «Батьківщина» докладно поінформувала своїх співрозмовників про політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні.

Вона подякувала Міжнародному республіканському інституту за багаторічну підтримку реформ в Україні, зокрема щодо зміцнення демократії та реформи державного управління.

Сторони наголосили на необхідності проведення президентських виборів наступного року відповідно до демократичних стандартів - вибори повинні бути вільними і чесними.

Йшлося також про ескалацію війни Росії проти України, а зокрема останні події в районі Керченської протоки.

Юлія Тимошенко закликала продовжувати і посилювати санкційну політику проти РФ.

У зустрічі також брали участь заступник голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря і голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Нагадаємо, з 4 до 7 грудня Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки. В рамках візиту Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вже провела зустрічі зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, сенатором від штату Арканзас, членом сенатських комітетів з питань збройних сил і розвідки Томом Коттоном, а також взяла участь у круглому столі Атлантичної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram