ГоловнаСвіт

Офіс CNN евакуювали через повідомлення про вибухівку

Поліція перевірила 55 поверхів будівлі і не знайшла нічого підозрілого.

Офіс CNN евакуювали через повідомлення про вибухівку
Офис CNN в Нью-Йорке
Фото: wikimedia

У Нью-Йорку (США) після повідомлення про бомбу евакуювали офіс телеканалу CNN і весь комплекс Time Warner Center, у якому він розташований. Про це повідомляє прес-служба CNN.

Повідомляють, що евакуація почалася після повідомлення про п'ять вибухових пристроїв на території 55-поверхового комплексу. У CNN додали, що з метою безпеки довелося перервати прямий ефір, після тривожного дзвінка у студіях спрацювала сигналізація про евакуацію, співробітники організовано і без паніки покинули будівлю. Багато хто залишився чекати на результати перевірки неподалік від центру.

У результаті інциденту ніхто не постраждав, поліція і рятувальники обстежили будівлю, але не виявили нічого підозрілого.

Співробітники телеканалу зазначають, що "почали звикати" до екстреної евакуації з будівлі, оскільки це не перший такий інцидент.

Нагадаємо, 24 жовтня будівлю Time Warner евакуювали після виявлення підозрілого пакету. Влада згодом заявила, що в ньому був саморобний вибуховий пристрій. Інцидент стався на тлі масової розсилки вибухових пристроїв поштою. NBC з посиланням на джерела повідомляло, що чотири бомби, які були надіслані Гілларі і Біллу Клінтонам, Бараку Обамі, Джорджу Соросу і в редакцію CNN, були пов'язані. Крім того, ще один пакет з вибуховим пристроєм було адресовано колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану. Посилки перехопили співробітники секретної служби США, відправника затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram