ГоловнаПолітика

Тимошенко: Крим і Донбас будуть повернуті, а Україна стане членом ЄС і НАТО

"Донбас і Крим будуть повернені Україні. Це наша земля".

Тимошенко: Крим і Донбас будуть повернуті, а Україна стане членом ЄС і НАТО
Фото: Анна Стешенко

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко висловила підтримку курсу України на вступ до Євросоюзу і НАТО, а також висловила впевненість у поверненні Криму і Донбасу.

Про це вона сказала в ході презентації концепту нової Конституції, передає кореспондент LB.ua.

"Донбас і Крим будуть повернені Україні. Це наша земля. Вона буде відновлена. Поки б'ються наші серця, ми будемо боротися за це до нашої перемоги і до досягнення результату. Жодні перешкоди нам у цьому не завадять", - заявила вона.

Тимошенко запевнила, що "ми зробимо нашу армію ще сильнішою, ми зробимо ще більш професійним наше військо". "Захоплені території, які зруйновано, будуть відновлені і розвинені на новому рівні. А люди зможуть повернутися на свої місця. І ніхто не розділить нашу націю", - додала вона.

Вона нагадала, що сьогодні в Україні вже понад 2 млн внутрішніх переселенців, які мають повернутися на свої місця проживання після відновлення миру.

"Хто б що не говорив, однозначно ми будемо робити все, щоб увійти в європейську сім'ю, у ЄС... Ми все одно будемо там. Це наша мета, щоб ми були повноцінними і сильними членами ЄС... Коли ми говоримо про безпеку, ми повинні також чесно сказати, що сильна система безпеки, безумовно, система НАТО. І Україна буде членом НАТО", - додала Тимошенко.

Презентація нової Конституції відбувається в столичному Будинку вчителя. На заході зібралися народні депутати й експерти. У залі крім депутатів фракції "Батьківщина" також присутній депутат з "Народного фронту" Леонід Ємець - син Олександра Ємця, який брав активну участь у становленні Незалежності України.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram