ГоловнаЕкономікаБізнес

МАУ оголосила про скорочення рейсів в Італію, Ізраїль, Туреччину і Велику Британію

Польоти у Венецію припинено мінімум на місяць.

МАУ оголосила про скорочення рейсів в Італію, Ізраїль, Туреччину і Велику Британію
Фото: EPA/UPG

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" оголосила про скорочення польотів в Італію, Ізраїль і Туреччину.

Про це повідомила в середу пресслужба МАУ.

Рейс Київ - Венеція не виконуватиметься мінімум місяць - з 12 березня по 12 квітня. У той самий час рейси на виліт із Рима та Мілана відбуватимуться, щоб повернути українців на батьківщину.

Також змінюється розклад польотів у Тель-Авів через нові правила на в'їзд в Ізраїль. На період 12 березня - 8 квітня скасовано рейси Одеса - Тель-Авів (крім 18 і 25 березня) і Дніпро - Тель-Авів, а також рейси Харків - Тель-Авів з 15 березня по 8 квітня. Рейси Київ - Тель-Авів будуть виконуватися двічі на день. Пасажирам рейсів Дніпро - Тель-Авів запропонують альтернативний варіант перельоту через Київ на найближчий рейс.

До 22 травня зупиняють польоти з Києва до турецького Ізміра. До 1 квітня не будуть виконуватися рейси з Одеси до Стамбула.

Також до 8 квітня скасовують другі частоти на внутрішніх маршрутах між Києвом і Херсоном, Чернівцями, Івано-Франківськом, Львовом і Запоріжжям.

З 13 березня по 7 квітня МАУ виконуватиме по одному рейсу в день між Києвом і Лондоном.

З метою забезпечення максимально безпечних умов перельотів авіакомпанія МАУ запровадила процедуру повної дезінфекції всіх повітряних суден, що прибувають із міст Італії, до зниження епідеміологічного рівня.

Нагадаємо, що Італія останніми днями стала головним осередком епідемії коронавірусної хвороби COVID-19. Там померли вже 630 людей, кількість заражених перевищила 10 тисяч осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram