ГоловнаЕкономікаДержава

Якщо "Слуга народу" почне реалізовувати обіцяне, то ексголова "Смарт-холдингу" залучить в Україну інвестиції

Його підтримали й інші бізнесмени.

Якщо "Слуга народу" почне реалізовувати обіцяне, то ексголова "Смарт-холдингу" залучить в Україну інвестиції
Фото: Макс Левин

У разі виконання обіцяних реформ партією "Слуга народу", головний операційний директор американської Trident Acquisitions Corp, ексголова "Смарт-холдингу" Олексій Тимофєєв буде щорічно залучати в Україну інвестиції. Про це він написав у себе на фейсбуці.

"Якщо команда Зеленського виконає свій чек-лист з реформ, зобов'язуюсь особисто приводити в Україну мінімум $100 млн прямих інвестицій на рік. У кожного свій IronMan. У мене такий", - написав Тимофєєв.

Під постом йому відповів кандидат у нардепи від "Слуги народу" й активіст Давид Арахамія. Він прокоментував, що ловить на слові Тимофєєва. Голова правління АТФ банку (Казахстан), екс-директор з розвитку бізнесу в "Нова Пошта" Сергій Коваленко в коментарі також заявив, що готовий підтримати цю ініціативу з сумою інвестицій $50 млн.

Нагадаємо, Олексій Тимофєєв очолював компанію "Смарт-холдинг" з квітня 2014 року, однак займав у ній інші посади з 2009-го. У серпні 2015 року він залишив свою посаду і пішов з компанії.

"Смарт-холдинг" – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, банківський сектор, суднобудування, нерухомість і сільське господарство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram