ГоловнаЕкономікаБізнес

З 5 квітня поїзд Київ-Варшава буде проходити митний контроль на станції "Київ-Пасажирський"

Частково зміниться і графік курсування цього поїзда.

З 5 квітня поїзд Київ-Варшава буде проходити митний контроль на станції "Київ-Пасажирський"
Фото: Александр Рудоманов

Проходження прикордонного і митного контролю в поїзді Київ - Варшава (№67/68) з 5 квітня 2019 року переноситься зі станції "Ягодин" на станцію "Київ-Пасажирський" в обидва напрямки. Це зроблено для поліпшення обслуговування пасажирів, повідомляють на сайті «Укрзалізниці».

При цьому частково змінюється і графік курсування цього поїзда.

Як повідомляє компанія, пасажири повинні зайняти свої місця в поїзді щонайпізніше за 25 хвилин до його відправлення зі станції "Київ-Пасажирський".

"У квитках пасажирів поїзда №67/68 Київ-Варшава зі станції "Київ-Пасажирський" буде вказано час відправлення 18:48 (замість 19:13 за розкладом). Звертаємо увагу, що саме до цього часу пасажири поїзда повинні пройти митний контроль, який здійснять працівники Державної фіскальної служби у вестибюлі вокзалу "Київ-Пасажирський" на виході до перону першої колії", - наголошено в повідомленні.

Митники перевірять наявність квитків, паспортів і оглянуть багаж пасажирів, після чого пасажирам дозволять пройти на перон і здійснити посадку в поїзд.

"Ті пасажири, які не здійснили посадку до 18:45, у поїзд №67/68 Київ – Варшава не допускатимуться", - стверджується на сайті залізничного оператора.

Прикордонний контроль відбуватиметься безпосередньо у вагонах - для цього передбачено технологічний час - 25 хвилин - до відправлення поїзда.

Графік курсування поїзда №67/68 Київ-Варшава через територію Польщі залишається без змін.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» взимку 2019 року назвала найприбутковіші поїзди за 2018 рік. На зарубіжному напрямку найпопулярнішим, як і рік тому, виявився потяг №5/6 сполученням Київ-Москва. Якщо говорити про внутрішні повідомлення, найприбутковішим поїздом став №91/92 Київ-Львів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram