ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Звідки беруться тушки?

26 лютого відбулися дострокові вибори до Вінницької обласної ради по Липовецькому мажоритарному округу.

Радикальна партія Олега Ляшка (РПЛ) вперше взяла участь у виборах і здобула результат - 10,11%.

Фото: Facebook Олега Ляшко

Вінницька обласна виборча комісія підвела остаточні підсумки перевиборів по округу #19. Результат: Любов Спірідонова, Партія регіонів - 44,79 %, Віктор Качур, партія "Батьківщина" - 40,36 %, Анна Філонова, Радикальна партія Олега Ляшка - 10,11 %, "не підтримую жодного" - 2,79 %, визнано недійсними - 2,02% бюлетенів.

У селі Нарцизівка ми виграли вибори з результатом 49%!

Дехто дорікає нам, що через участь РПЛ кандидат від так званої опозиції зазнав поразки.

Але 10% підтримки РПЛ - це люди, які шукають альтернативу і знайшли нову політичну силу. Йде мова про альтернативу і владі, і так званій "опозиції", які 20 років міняються між собою, неначе затаскана колода карт. А людям стає жити все гірше і гірше...

Про яке відтягування голосів може йти мова? Це смішно. Адже явка виборців склала 48%. Тобто 52% людей взагалі не прийшли на вибори. Це свідчить, що люди розчаровані, злі, не вірять політикам настільки, що воліють не виконувати свій громадянський обов'язок.

БЮТ завжди називає своїх конкурентів "проектами влади", "технічними партіями" тощо. Я пам'ятаю, як бютівське керівництво називало Яценюка технічним кандидатом Януковича на президентських виборах, аргументуючи це тим, що "кролик" відгризає виборців Тимошенко. Так само БЮТ стверджував, що Тягнибок - агент Банкової, який забирає голоси Тимошенко на Західній Україні. Сьогодні вони разом створили КОД.

Тож нічого дивного, що нині БЮТ називає нас проектом влади. Це означає лише те, що наша політична сила користується значною підтримкою виборців. І це вкрай дратує БЮТ, який звик паразитувати на опозиційному полі.

Подивіться, кого виставила "Батьківщина" за підтримки інших партій КОДу, а кого виставили ми?

Анна Філонова - 29-річна дівчина з простої сім'ї, молода мама, приватний підприємець, голова Вінницької обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Віктор Качур - екс-мер Немирова, сидів у тюрмі за мільйонні хабарі, в минулому - рекетир, який прославився тим, що викрадав людей. Качур - співзасновник Партії регіонів у Немирівському районі, а "опозиціонером" став, коли у нього почалися серйозні проблеми із законом.

Фото: 20.ua

Чому "Батьківщина" виставила такого сумнівного кандидата? Тому що, подейкують, він щомісяця платить в казну обласної організації цієї партії 30 тисяч доларів, купуючи місце кандидата від КОДу до Верховної Ради по мажоритарному округу. Тобто поки Юлію Тимошенко катують у тюремних казематах, її "соратники" з "Батьківщини" торгують місцями у списках і мажоритарними округами, прикриваючись її харизмою і співчуттям людей до її ув'язнення.

От вам і відповідь на питання, звідки беруться тушки в Верховній Раді? Бо так звана опозиція готова за гроші зробити своїм кандидатом хоч чорта лисого.

І таких бютівських тушок у сьогоднішньому парламенті - понад 60. Не було б їх, не було ні вседозволеності влади Януковича, ні ув'язненої Тимошенко.

Саме тому ми - Радикальна партія - будемо брати участь у всіх виборах, щоб українці мали право на альтернативу.

Наші 10 % - це люди, які підтримують програму Радикальної партії. Наша програма радикальних змін "Новий шлях України" - це ротація еліт, відродження національного виробництва, розвиток українського села, скасування продажу землі, зниження податків, доступні кредити, обмеження імпорту іноземних товарів в нашу країну, захист вітчизняного виробника, люстрація, скорочення кількості чиновників і депутатів, заборона пенсіонерам обиратися до Верховної Ради, заборона бути народним депутатом більше двох скликань, запровадження механізму відкликання депутатів всіх рівнів, виборність суддів, безкоштовна освіта і медицина, підтримка молоді, державний захист багатодітних родин, гідні зарплати, пенсії, стипендії та соціальна допомога знедоленим.

Це були історичні для нас вибори - перші вибори, в яких Радикальна партія взяла участь. Я впевнений, це гідний результат як для першого разу. Надалі наш рейтинг тільки зростатиме. І ми не дамо нікому вкрасти жоден голос, віданний за нас. Мене і мою команду підтримують люди, які вимагають радикальних змін: селяни, пенсіонери, чорнобильці, афганці, інваліди, студенти, лікарі, вчителі, підприємці. Скоро ми матимемо більшість у парламенті і піднімемо Україну з колін, зробимо її наддержавою, світовим економічним лідером!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram