ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Забзалюку треба негайно залишити країну

Сьогодні в Україні викрито злочинну схему, про яку всі знали, багато говорили, але ніхто не доводив. Схему, через яку країну лихоманило всі «помаранчеві» роки. Схему, що дозволила регіоналам розвалити коаліцію і незаконно захопити владу.

Забзалюку треба негайно залишити країну

Україна і весь світ отримали докази, як у Верховній Раді купують «тушок». Злочинний механізм перекупу владою опозиційних депутатів викрив народний депутат Роман Забзалюк, який оприлюднив сьогодні цю сенсаційну інформацію.

З його слів, фактичним посередником у підкупі опозиційних депутатів виступив колишній бютівець Ігор Рибаков, який зараз є координатором фракції «тушок» «Реформи заради майбутнього». Депутат продемонстрував запис розмови з Рибаковим, в якій йдеться про механізм купівлі опозиційних депутатів. «На чинному етапі йдеться про суми в розмірі 500 тисяч доларів одразу, потім щомісячна зарплатня по 20-25 тисяч доларів, плюс додаткові надбавки за активну брехню проти опозиції. На завершення гарантується бонус за мерзотну службу господарю, ще по 500 тисяч доларів на тушку», - розповів деталі Роман Забзалюк.

Игорь Рыбаков
Фото: igorrybakov.com
Игорь Рыбаков

Його вчинок дуже сміливий і допоміг отримати конкретні докази злочинної схеми перекупу опозиційних депутатів. Весь світ може переконатися, якими брудними, протизаконними методами діє нинішня злочинна влада в Україні. Мова про хабарництво і корупцію на найвищому державному рівні. Роман Забзалюк – другий Мельниченко, який викрив цей важкий, брудний злочин і надав докази. Я наполегливо рекомендую йому негайно залишити країну. Також вимагаю від Генпрокуратури невідкладно порушити кримінальну справу за фактом дачі хабара Ігорем Рибаковим.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram