ГоловнаСвіт

Путін провів телефонну розмову з прем'єром Італії, обговорювали Україну

Москва також застерегла Рим від "будь-яких спроб втручання у внутрішні справи" Білорусі і "тиску на її керівництво".

Путін провів телефонну розмову з прем'єром Італії, обговорювали Україну
Фото: Twitter.com

Російський президент Володимир Путін та голова уряду Італії Джузеппе Конте провели телефонну розмову, протягом якої обговорили ситуацію в Білорусі та Лівії, а також в Україні.

Про це повідомила пресслужба урядового палацу Кіджі (резиденція прем’єра Італії).

"Сьогодні вдень прем'єр-міністр Конте провів ґрунтовну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Covid-19, Білорусь, Східна Україна, Лівія, справа Навального і двосторонні відносини стали основними темами переговорів", - йдеться в повідомленні на сайті італійського уряду.

У повідомленні на сайті Кремля зазначається, що Москва застерегла Рим від "будь-яких спроб втручання у внутрішні справи" Білорусі і "тиску на її керівництво".

“Зачіпалася також ситуація навколо госпіталізації Олексія Навального. З російського боку підкреслена неприпустимість швидкоплинних і необґрунтованих звинувачень у зв’язку з цим і зацікавленість у ретельному й об’єктивному розслідуванні всіх обставин події”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у понеділок, 24 серпня, відбулася телефонна розмова між Путіним і президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Лідери країн домовилися випробувати на білорусах вакцину від коронавірусу COVID-19, яку розробили в Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram