ГоловнаТехнології

iLION запускає масштабне дослідження медичного ринку

iLION запускає масштабне дослідження медичного ринку

Digital агентство iLION запускає дослідження ринку у сфері медицини. За мету беремо визначення ключових інструментів залучення та утримання клієнтів у 2021 році на медичному ринку. У дослідженні братимуть участь понад 100 клінік. 

Наразі ми маємо понад 15 успішних кейсів, пов‘язаних з просуванням медичних проектів і їх кількість постійно зростає (Isida, Bionorica, Visiobud, Medialt.clinic, Mednova, Callab, Заповіт, Visiobud та інші). 

Чому ми вирішили розпочати маркетингове дослідження медичного ринку? 

Є кілька вагомих факторів, що стали причинами запуску дослідження. По-перше, на ринку фактично відсутні актуальні статистичні дані про ефективні практики та підходи до просування медичних бізнесів (і особливо, в Digital), і ми хочемо це виправити. По-друге, ми прагнемо присукорити розвиток амбітних та прогресивних медичних брендів і вплинути на рівень медичних послуг та клієнтського сервісу в Україні.

Чому це буде цікаво клінікам?

Перш за все клініки, що братимуть участь, отримують готові робочі інструменти та рекомендації для залучення більшої кількості клієнтів з digital каналів. Окрім того, клініки отримають бонусом digital аудит з рекомендаціями від iLION.

Запрошуємо до участі в дослідженні клініки та медичні центри України і звертаємо увагу, що кількість місць обмежена.

Для участі в дослідженні Ви можете написати нам на email або мессенджер facebook   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram