ГоловнаСпорт

Усик та Ф'юрі пройшли зважування: британець має перевагу

Олександр додав після свого останнього бою, натомість його суперник став легшим.

Усик та Ф'юрі пройшли зважування: британець має перевагу
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик
Фото: EPA/UPG

Доба залишається до головного боксерського поєдинку року та навіть століття: вже у суботу Олександр Усик має шанс забрати у Тайсона Ф'юрі останній пояс у суперважкому дивізіоні та стати абсолютним чемпіоном світу.

Як пише Чемпіон, заключним медіазаходом перед двобоєм стала церемонія зважування. Цілком очікувано "Циганський король", як називають Ф'юрі, має відчутну перевагу в антропометрії: під ним ваги показали 118,8 кілограм, в той час як Усик мав 105,9 кг. 

З часу останнього бою проти Даніеля Дюбуа українець додав у габаритах, набравши близько 5 кілограм. Натомість Тайсон вирішив зробити більшу ставку на швидкість й маневреність - порівняно з поєдинком проти Френсіса Нганну він скинув аж 8 кілограм.

***

За оцінками експертів Favbet, шанси на перемогу в Усика та Ф'юрі абсолютно рівні. 

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року видана ТОВ «БК "ФАВБЕТ"» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за № 137 зі змінами. Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року видана ТОВ «БК "ФАВБЕТ"» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram