ГоловнаСпорт

Ф'юрі відмовився дивитися в очі Усику на пресконференції

Претенденти на звання абсолютного чемпіона світу обійшлися без треш-току і конфліктів.

Ф'юрі відмовився дивитися в очі Усику на пресконференції
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик
Фото: EPA/UPG

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі перед найбільшим боксерським поєдинком століття навіть не обмінялися поглядами – британець не захотів дивитися українцеві в очі.

Як пише BBC, пресконференція перед двобоєм за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкому дивізіоні видалася аж надто чемною та спокійною. Ф'юрі, відомий любов'ю до образ суперників, конфліктів та провокацій, цього разу поставився до офіційних заходів серйозно і навіть висловив опоненту повагу.

"Нехай благословить його Бог. Перед боєм я помолюся за нього і попрошу, щоб ми обидва вийшли з рингу цілими", – зізнався британець. 

Так само без дошкульних слів та намагань вивести суперника з рівноваги обійшовся й український чемпіон, який на пресконференцію завітав у білому костюмі з чорним візерунком на честь Дня вишиванки. Усик закликав "зробити історію разом" і виграв дуель поглядів без боротьби: Тайсон повернувся до публіки і не дивився на Олександра. 

  • Бій Усик-Ф'юрі відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії. На кону усі пояси у суперважкому дивізіоні.
  • Між командами боксерів сталася сутичка, проте Олександр Усик відреагував на неї спокійно.
  • Експерти вважають, що більше шансів на перемогу в українця. 

***

За оцінками експертів Favbet, шанси на перемогу в Усика та Ф'юрі абсолютно рівні. 

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року видана ТОВ «БК "ФАВБЕТ"» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за № 137 зі змінами. Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року видана ТОВ «БК "ФАВБЕТ"» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram