Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик прокоментував сутичку помічника з батьком Ф'юрі

Усик назвав цю сутичку "поганою поведінкою з боку команди Ф'юрі".

Усик прокоментував сутичку помічника з батьком Ф'юрі
Олександр Усик
Фото: The Guardian

Українець Олександр Усик, який вже цієї суботи може стати першим за чверть століття абсолютним чемпіоном світу з боксу у суперважкому дивізіоні, заявив пресі у Саудівській Аравії, що в його команді є професійні військові. 

Як пише The Guardian, про це спорстмен розповів, коли його попросили прокоментувати епізод, що стався під час заходів, які передують бою з Тайсоном Ф'юрі. Батько британця вдарив головою члена команди Усика Станіслава Степчука, внаслідок чого сам отримав розсічення.

Усик назвав цю сутичку "поганою поведінкою з боку команди Ф'юрі" і нагадав британцеві, що "ми професійні атлети, а не вуличні бійці", а поєдинок "є важливою подією для Британії та України".

"Якщо він хотів дестабілізувати мою команду, це неможливо. Бо в мене є не лише професійні тренери, але й професійні солдати", – розповів українець. 

Він додав, що команда хотіла провчити Ф'юрі-старшого, проте Олександр їх зупинив, бо "потрібно пам'ятати про дисципліну". Для нього цей епізод "нічого не означає, це лише мотивація для моєї команди".

Бій Усик-Ф'юрі відбудеться 18 травня, на кону усі чемпіонські пояси у суперважкому дивізіоні.  

***

За оцінками експертів Favbet, шанси на перемогу в Усика та Ф'юрі абсолютно рівні. 

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року видана ТОВ «БК "ФАВБЕТ"» на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за № 137 зі змінами. Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року видана ТОВ «БК "ФАВБЕТ"» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram