>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко другим серед українців увійшов до Міжнародної зали боксерської слави

Слідом за своїм старшим братом.

Володимир Кличко другим серед українців увійшов до Міжнародної зали боксерської слави
Володимир Кличко
Фото: LB.ua

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBF, IBO та WBA, олімпійський чемпіон Атланти-1996 Володимир Кличко після голосування внесений до Міжнародної зали боксерської слави.

Кличко-молодший удостоївся цієї честі разом із Флойдом Мейвезером та Андре Вордом. Володимир висловив подяку за введення його в Міжнародний зал боксерської слави.

"Спасибі фанатам та організаторам за визнання. Пам'ятаю, коли у 14 років я почав свій шлях у боксі, я використав це як інструмент для подорожей у дуже юному віці. Я ніколи не мріяв, що так далеко зайду в цьому виді спорту, тим більше, що опинюся серед усіх цих шанованих чемпіонів у Міжнародній залі боксерської слави. Це чудово, це велика честь.

На жаль, російська агресія в моїй рідній країні та війна завадили мені особисто побувати на цій церемонії разом з вами. Ця війна змінила не лише мене, а й увесь світ", – заявив Кличко.

Зазначимо, що Володимир став другим українцем після свого старшого брата Віталія, якого ввели до Міжнародної зали боксерської слави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram