>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Манчестер Юнайтед" запропонує Погба новий контракт із зарплатою 400 тис. фунтів на тиждень

Від такої пропозиції важко буде відмовитися.

"Манчестер Юнайтед" запропонує Погба новий контракт із зарплатою 400 тис. фунтів на тиждень
Поль Погба
Фото: EPA/UPG

"Манчестер Юнайтед" не відмовляється від стратегічних планів зберегти у штаті Поля Погба, чий контракт з "червоними дияволами" закінчується в червні 2022 року.

Для цього чемпіону світу-2018 у складі збірної Франції запропонують стати найбільш високооплачуваним гравцем "Юнайтед" із зарплатою 400 тис. фунтів на тиждень, повідомляє Daily Mirror.

У найближче трансферне вікно МЮ планує продати голкіпера Давіда Де Хеа, який заробляє близько 375 тис. фунтів на тиждень, що значно полегшить зарплатну відомість і дозволить клубу збільшити оклад Поля.

Керівництво клубу з "Олд Траффорд" побоюється, що в разі провалу нової угоди з Погба він може через рік покинути МЮ абсолютно безкоштовно.

Тим часом 28-річний півзахисник не виказував бажання укласти нову угоду.

Водночас у "червоних дияволів" є і план Б - якщо клуб не зможе схилити клієнта Міно Райола до продовження співпраці, "МанЮнайтед" буде відкритий до продажу Поля цього літа.

"Юнайтед" оцінює Погба у 80 млн фунтів, і якщо який-небудь клуб - на кшталт "Реала", "Ювентуса" або ПСЖ - погодиться викласти зазначену суму, Поль буде вільний піти на всі чотири сторони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram