>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" жорстко оштрафує свого гравця за їзду на нестатутному автомобілі

Кінгслі Коман вирішив покататися на Mercedes.

"Баварія" жорстко оштрафує свого гравця за їзду на нестатутному автомобілі
Кінгслі Коман
Фото: Деннис Бросда

Півзахиснику "Баварії" Кінгслі Коману загрожує штраф за приїзд на тренування команди на автомобілі Mercedes, повідомляє Bild.

Згідно з контрактом зі спонсорами - компаніями Audi і VW Group, футболісти зобов'язані використовувати автомобілі виключно цих марок. Але 24-річний француз вирішив з'явитися на клубній базі на особистому Mercedes AMG, а не службовому Audi.

Пильний охоронець не пустив Комана на підземну автостоянку. Кінгслі довелося припаркувати машину за межами бази на Себенер-штрасе. Зазначають, що керівництво мюнхенського клубу зобов'яже гравця виплатити грошовий штраф у розмірі 50 тисяч євро.

Додамо, що 11 місяців тому клуб покарав Комана за аналогічне порушення спонсорської угоди. Тоді віцечемпіон Європи у складі збірної Франції приїхав на тренування на McLaren.

Фото: Bild

Зазначимо, що угода з давнім акціонером (8,33%) і спонсором Audi приносить "Баварії" 50 млн євро на рік. Контракт розрахований до 2029 року.

Нагадаємо, що Коман 8 років поспіль ставав чемпіоном трьох різних країн. Незважаючи на юний вік, Кінгслі встиг здобути в складі "Парі Сен-Жермена" два титули чемпіона Франції сезонів-2012/13 і 2013/14.

Крім того, в послужному списку Комана значиться перемога разом з "Ювентусом" у Серії А в сезоні-2014/15.

У складі "Баварії" Кінгслі 5 років поспіль вигравав Бундеслігу.

У 20 матчах поточного розіграшу Бундесліги він відзначився трьома забитими голами і дев'ятьма асистами.

Раніше повідомляли, що футболіст відмовився від нового контракту з "Баварією". Чинний договір Комана з мюнхенцями розрахований до літа 2023 року. Керівництво "Баварії" планувало продовжити угоду до 2026 року, але Коман відповів відмовою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram