>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Європейська федерація призначила нові дати проведення чемпіонату Європи з художньої гімнастики в Києві

Турнір мав пройти в кінці травня.

Європейська федерація призначила нові дати проведення чемпіонату Європи з художньої гімнастики в Києві
Фото: europeangymnastics

Виконавчий комітет Європейського гімнастичного союзу (UEG) вирішив провести чемпіонат Європи з художньої гімнастики в Києві з 26 по 29 листопада, повідомляє europeangymnastics.com.

Нагадаємо, цей турнір, який мав пройти в Києві з 20 по 24 травня, скасували через коронавірус.

Додамо, що чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики серед чоловіків відбудеться в Баку з 9 по 13 грудня, а після нього там же пройде чемпіонат зі спортивної гімнастики серед жінок, який відбудеться з 17 по 20 грудня.

"Ці рішення приймалися з урахуванням інформації, доступної для наших Національних федерацій, і з огляду на поточну ситуацію в Європі. На цей момент ми вважаємо, що можна організувати ці події восени. Водночас Європейський гімнастичний союз продовжить аналізувати ситуацію протягом наступних місяців.

Якщо ситуація в пізніші терміни вже не буде вважатися досить безпечною, ми будемо реагувати відповідно. Здоров'я гімнасток, тренерів, глядачів залишається нашою основною турботою", – пояснив президент UEG Фарід Гаібов.

Відзначимо, що формат змагань залишиться таким, як планувалося спочатку, включно з отриманням олімпійських кваліфікацій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram