>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Михайличенка в "Динамо" може замінити турецький фахівець, - ЗМІ

В Ерола Булута закінчується контракт з "Аланьяспором".

Михайличенка в "Динамо" може замінити турецький фахівець, - ЗМІ
Эрол Булут
Фото: obozrevatel.com

Перспективний 45-річний турецький тренер Ерол Булут може в наступному сезоні очолити київське "Динамо", пише турецьке видання Fotospor.

Відзначається, що в кандидатурі Ерола зацікавлені у "Фенербахче". Однак, якщо в Стамбулі не поквапляться, то наставника перехопить "один із шанованих клубів Європи", який називається "Динамо".

Маючи у своєму розпорядженні інсайдерську інформацію видання повідомляє, що кандидатуру Булута президенту "Динамо" Ігорю Суркісу запропонував спортивний директор клубу Володимир Безсонов.

Перевагою Булута є знання мови, адже Ерол із 2007 по 2009 роки грав за донецький "Металург".

Сам Ерол, чий контракт "Аланьяспором" закінчується в кінці нинішнього сезону, підтвердив, що в нього є пропозиції як вдома, так і за кордоном, і він буде серйозно їх обдумувати.

Самостійну тренерську кар'єру Булут почав у 2017 році, очоливши "Єні Малатьяспор" і за два роки вивів скромний клуб у єврокубки.

У цьому сезоні почав працювати з "Аланьяспором", з яким вийшов у півфінал Кубка Туреччини (виграв перший півфінал в "Антальяспору"), а в чемпіонаті команда не втратила шансів зачепитися за єврокубкову зону, утримуючи 6-е місце.

Нагадаємо, у чемпіонаті України "Динамо" опустилося на 4-е місце, поступаючись лідеру – "Шахтарю" непристойно багато – 16 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram