>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент Top Rank має намір організувати камбек Менні Пак'яо мегафайтом

У суперники великому філіппінцю відправляють також чемпіона світу.

Президент Top Rank має намір організувати камбек Менні Пак'яо мегафайтом
Теренс Кроуфорд и Пэнни Пакьяо
Фото: mmaboxing.ru

Президент промоутерської компанії Top Rank Боб Арум має намір організувати поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO в напівсередньому дивізіоні Теренсом Кроуфордом (36–0, 27 КО) і першим і, на цю мить, єдиним боксером, який став чемпіоном світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (62–7–2, 39 КО), який зараз володіє титулом WBA в цій же вазі.

За словами Арума, бій між 32-річним американцем і 41-річним легендарним філіппінцем може пройти в екзотичному для боксу Королівстві Бахрейн.

"Ми сподіваємося влаштувати бій Кроуфорда з Пак'яо в цьому році. Разом із нашими друзями з MTK ми ведемо серйозні переговори про проведення великих поєдинків у Бахрейні з компанією шейхів, пов'язаною з боксом. Незабаром ми випустимо пресреліз про наші домовленості. Я б хотів організувати кілька великих івентів у Бахрейні. Подивимося, як усе складеться. Всі хочуть проводити боксерські шоу доти, поки не доводиться витрачати гроші. Однак я думаю, що у випадку з Бахрейном у нас є хороші шанси довести угоду до розуму", – цитує Арума mmaboxing.ru.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram