>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У матчі НХЛ голкіпер зробив неймовірний сейв у стилі Шовковського

Марк-Андре Флері по-футбольному кинувся за шайбою.

У матчі НХЛ голкіпер зробив неймовірний сейв у стилі Шовковського
Марк-Андре Флери
Фото: Twitter

У матчі регулярного чемпіонату НХЛ фіналіст позаминулого розіграшу Кубка Стенлі клуб "Вегас Голден Найтс" на "Ті-Мобайл Арена" в Парадайсі (штат Невада) приймав один із найтитулованіших клубів Ліги - "Торонто Мейпл Ліфс".

У третьому періоді, за рахунку 3: 2 на користь господарів, стався епізод, який вплинув на підсумковий результат поєдинку.

Голкіпер "Вегасу", тезка голкіпера "Барселони" Марк-Андре тер Штегена - Флері - зробив фантастичний сейв із репертуару футбольних матчів.

Здавалося, шайба точно перетне лінію воріт, і навіть режисери трансляції поспішили змінити рахунок. Але Флері був не згоден. "Як?" - здивовано запитує твітер "Вегас Голден Найтс".

На порятунок свого воротаря хокеїсти "Голден Найтс" відповіли взаємністю і через пару хвилин закинули вирішальну шайбу - матч завершився перемогою господарів 4:2.

Завдяки другій перемозі поспіль "Вегас" піднявся до середини таблиці Західної конференції, облаштувавшись з 25 очками на 7-му місці.

А "Кленові листки" продовжили своє вільне падіння - після шостої поразки поспіль "Торонто" опустилося на 10 місце у Східній конференції з 22 очками в активі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram