ГоловнаСуспільствоВійна

У Криму заявили про “націоналізацію” майна Арсенія Яценюка та родичів Джамали (доповнено)

Йдеться про землю та будівлі, розташовані на тимчасово окупованому півострові.

У Криму заявили про “націоналізацію” майна Арсенія Яценюка та родичів Джамали (доповнено)
У тимчасово окупованому Криму “націоналізували” майно Арсенія Яценюка та родичів Джамали
Фото: соцмережі

Окупаційна російська адміністрація заявила про “націоналізацію” майна колишнього голови уряду України Арсенія Яценюка та родичів Джамали, розташоване в Криму.

Про це повідомляє “Крим. Реалії”.

Зокрема, йдеться про земельні ділянки та житлову будівлю в Алушті, оформлені на родичів Джамали.

Також під націоналізацію, як повідомив колаборант Володимир Костянтинов (очолює так званий кримський парламент, підконтрольний Росії) потрапили активи Арсенія Яценюка. У нього вилучили навчальний корпус, гараж та велику земельну ділянку в Ялті.

У свою чергу, Арсеній Яценюк заперечив наявність будь-яких активів у Криму. Він зазначив, що якби у  нього "справді було таке конфісковане майно, я вже давно звернувся би до суду проти росії і стягував би кошти з заморожених російських активів".

  • В кінці минулого року повідомлялось, що російські окупанти “націоналізували” в Криму понад 2,6 тис. об'єктів рухомого та нерухомого майна, що належало 192 фізичним та юридичним особам. При цьому на торгах продано 24 націоналізовані об'єкти.
  • Аостпред президента України в АР Крим Таміла Ташева заявляла, що Україна не визнаватиме акти, які порушують права людини чи держави. Йдеться, зокрема, про рішення щодо “націоналізації” або конфіскації майна, встановлення спадщини.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram