ГоловнаСуспільствоЖиття

В Івано-Франківську поліцейські розшукують невідомих, які нападають на літніх людей (оновлено)

Кадри побиття людей невідомі публікують у соціальних мережах.

В Івано-Франківську поліцейські розшукують невідомих, які нападають на літніх людей (оновлено)
Фото: PMG.ua

Правоохоронці Івано-Франківська розшукують невідомих, які застосовують до літніх людей газові балончики, а потім жорстоко б'ють їх, знімаючи це відео. Згодом кадри побиття публікують у соціальних мережах.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківська у Facebook.

"Хуліганство із застосуванням газових балончиків: поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальне провадження. Під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео на якому невідомі особи вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей. На відео правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики", — ідеться у повідомленні.

У поліції додають, що за допомогою до них поки ніхто не звертався. Слідчі розпочали провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Також поліцейські звертаються: "якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку невідомих, прохання телефонувати на цілодобову лінію "102". Анонімність гарантуємо".

Наразі триває розслідування. Поліцейські перевіряють викладену в мережі інформацію, встановлюють постраждалих людей та всіх причетних до хуліганських дій.

Оновлення. Світлана Онищук, начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації повідомила, що хуліганів затримали і доставили у відділок.

"Поліція області відреагувала миттєво, розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці оперативно встановили учасників правопорушень та одну жінку - потерпілу. Хулігани доставлені до місцевого управління поліції та дають визнавальні покази", – зазначила вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram