ГоловнаСуспільствоЖиття

Збій у "Київстар": для термінового зв'язку можна звернутися в управління поліції чи пожежно-рятувальну частину (оновлено)

Також можна прийти в "пункт незламності" – там повинен бути Wi-Fi. 

Збій у "Київстар": для термінового зв'язку можна звернутися в управління поліції чи пожежно-рятувальну частину (оновлено)
Фото: pixabay

У разі термінової потреби зв'язатися з рідними без мобільного зв'язку та Інтернету можна звернутися до найближчого управління поліції або пожежно-рятувальної частини.

Також можна прийти в "пункт незламності", щоб скористатися Wi-Fi. Про це міністр внутрішніх справ Клименко повідомив на тлі збою в роботі мобільного оператора "Київстар".

"Якщо вам потрібна термінова допомога – зв’язатися з рідними або викликати екстрені служби – зверніться до найближчого управління поліції або пожежно-рятувальної частини. Також ви можете попросити про допомогу у нацгвардійців, поліцейських та прикордонників, які несуть службу у населених пунктах та на автодорогах. У Пунктах Незламності, розгорнутих на базі наших підрозділів, є можливість скористатися Wi-Fi", – йдеться у повідомленні.

Оновлено. МВС нагадало номери екстрених служб по областях, на які можна звернутися через мессенджери.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram