ГоловнаСуспільствоВійна

Невідомі дрони в Росії та партизани є наслідками втрати контролю в РФ, – Подоляк

Він наголосив, що Україна до внутрішніх конфліктів недотична.

Невідомі дрони в Росії та партизани є наслідками втрати контролю в РФ, – Подоляк
Фото: Влад Кузніченко

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував останні події в Росії, відповідальність за які окупанти намагаються покласти на Україну.

"Вибухи на критичних об’єктах; невідомі дрони, що атакують російські регіони; зіткнення бандформувань; партизани, які атакують населені пункти, – усе це прямі наслідки втрати контролю всередині Росії. І все це наслідок війни... Україна до внутрішніх конфліктів у Рф не дотична", – написав він у твіттері.

Нагадаємо, останніми днями росіяни заявляли про збиття безпілотників на своїй території та в Криму. Також вони заявили, що диверсанти влаштували стрілянину в Брянській області. Події в Брянській області є внутрішнім протистоянням громадян Росії, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов. Він припустив, що цей внутрішній конфлікт може бути ознакою того, що росіяни починають "усвідомлювати щось" і робити "конкретні заходи". Заяву про перетин кордону і проникнення на територію Брянської області зробили військові Руського добровольчого корпусу – створений у серпні 2022 року військовий підрозділ Інтернаціонального легіону терборони, що складається із російських добровольців правих поглядів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram