ГоловнаСуспільствоПодії

Активісти руху опору "Жовта стрічка" розклеїли в окупованих Генічеську і Скадовську листівки проти паспортизації населення

Також активісти оприлюднили відео, як жителі тимчасово окупованих рашистами міст спалюють агітаційну продукцію окупантів.

Активісти руху опору "Жовта стрічка" розклеїли в окупованих Генічеську і Скадовську листівки проти паспортизації населення
Херсонська область
Фото: Telegram Людмили Денісової

Активісти руху "Жовта стрічка" розклеїли в Генічеську і Скадовську на Херсонщині листівки із закликом до жителів не брати російський паспорт.

Про це йдеться на Telegram-каналі руху опору.

Також активісти оприлюднили відео, як жителі тимчасово окупованих рашистами міст спалюють агітаційну продукцію окупантів – газети і листівки.

Нагадаємо, днями активісти руху "Жовта стрічка" розклеїли листівки на підтримку вчителів Херсонщини з текстом "Вчителі Херсону, тримайтесь! Ми пишаємось вами, ви найкращі!".

А рух опору "Січовики" адресував колаборантам на тимчасово окупованих територіях Запорізької області персональні листівки з натяком на наслідки співпраці з ворогом. Так, у Чернігівській територіальній громаді Запорізької області послання отримала Олена Щипенко: "Участь у референдумі – власноруч підписаний смертний вирок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram