ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери продають фото краєвидів Херсонщини для допомоги ЗСУ

Всі гроші, за винятком собівартості, йдуть на придбання форми або іншої амуніції військовим.

Волонтери продають фото краєвидів Херсонщини для допомоги ЗСУ
Фото: Микола Шаповал

В рамках проєкту TripMustGoOn до широкомасштабного вторгнення РФ було зроблено чимало художніх фото. Тепер волонтери продають їх, а виручені кошти перераховують на потреби ЗСУ. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ексначальника управління туризму та курортів Херсонської ОДА Миколу Шаповала. 

“Пам’ятаєте наш проєкт TripMustGoOn (реалізовувався у 2020 році в Херсонській області та був присвячений туризму, – ред.)? З того проєкту у нас є дуже багато фотографій, які зараз актуальні, бо всі ці території нині окуповані. Тому виникла ініціатива надрукувати ці фотографії, ми просимо бійців, які заходять у наш волонтерський центр, робити підписи і продаємо світлини. Все, за виключенням собівартості, йде на те, щоб купувати форму або щось з амуніції нашим військовим – за картину просимо 5 тисяч гривень, мінус 470 гривень. Таким чином, 4530 гривень – донат”, – каже Шаповал.

Він уточнив, що вже продали фото Антонівського моста у двох ракурсах, фотографія з кінбурнськими дикими вільними конями, фотокартина Шато, Хаблівського маяка.

Наразі Шаповал представив світлину Рожевого озера, на Арабатській Стрілці з автографом Данієля Салема, який зараз воює у лавах ЗСУ.  

Нагадаємо, фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" із партнерами передали українським захисникам тактичні аптечки й додаткові сертифіковані турнікети.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram